V ponedeljek 10.12.2018 ob 19.00 bomo gostili znanega istrskega Chefa Pina Janjića

Njegove jedi bomo pospremili z vrhunskimi vini Santomas iz Šmarij. 

Postregli vas bomo s 4 hodnim menijem, vsakemu hodu bomo dodali še kozarec vina in pijačo dobrodošlice.

Cena menija s pijačo (vino in voda) je 30.- €

Menu:

 • Hladna predjed
  Istrske bruskete z lignji
 • Topla predjed
  Fuži s hobotnico v Merlotu Baćac
 • Glavna jed
  Tagliata Boškarinovega ramsteka na posteljici tartufiranega krompirja.
 • Sladica
  Penica griz

Rezervirajte svoje mesto na številki 041/639-166
Se vidimo!

Vaša Kantina Rikardo

SLADKA ISTRA 23. - 24. 9. 2017

Kaj je Sladka Istra


Mednarodni festival sladic in sladkih izdelkov Sladka Istra je največja tovrstna prireditev v Sloveniji. Sladka Istra je vsakič znova odlična priložnost za spoznavanje istrske kulinarike in sladic, kot so kroštoli in fritule, ki so nastale po recepturah naših mam in babic, obenem pa priložnost za okušanje tradicionalnih slovenskih sladic in drugih novodobnih sladkih mojstrovin.

V Koper se letos jeseni vrača največji slovenski festival sladic in sladkih izdelkov. Sladka Istra 2017 bo za sladko vzdušje v srcu starega mestnega jedra Kopra poskrbela v soboto in nedeljo, 23. in 24. septembra. Tako ima svojo stojnico z domačimi sladicami in ostalimi domačimi dobrotami tudi Kantina Rkardo Portorož. Prijetno vabljeni na razvajanje barbončic.

VALENTINOVO 14. 2. 2018

❤❤– že razmišljate, kam? 

V Kantini Rikardo lahko rezervirate romantično mizico in zadovoljite vse vaše čute. …hmmm, nekatere pa vseeno kasneje doma 😉

Romantičen večer ob izbranih dobrotah (ob rezervaciji na voljo tudi TRIHODNI MENU S KOZARČKOM PENINE) in prijetni glasbi ter separejčkom. 
Takšno bo valentinovo pri nas. 
Presenetite vašo polovico! 🥂🌹

20. SFV Salon Festival Malavazija in Slovenska Istra

Poslanstvo Slovenskega festivala vin je predstavljati slovenska in tuja vina ter širiti kulturo pitja vina. Festival je tako s svojo pestro ponudbo namenjen vsem, ki jim vino pomeni posel, strast in ljubezen ali pa zapolni vedoželjnost. Ker so slovenska vina zaradi svoje pestrosti in kakovosti deležna velike pozornosti, vas tudi letos vabimo, da nas obiščete in se prepustite vonju in okusu te plemenite kapljice, potrdite stara spoznanja in odkrijete kaj novega.  Kantina Rikardo Vam pa ponuja slastne prigrizke, da bo kapljica žlahtnega vina lažje stekla. Dobrodošli!

OSMI MAREC DAN ŽENA 8. 3. 2018

8.marec DAN ŽENA🌷🌼🌻🌺

Drage ženske, danes je vaš dan,
zavedajte se vaše veličine-

DOBRODOŠLE ZA VAŠ PRAZNIK, V NAŠO KANTINO RIKARDO!